Προϊόντα για και κρέμες (209)

Κέικ με Χτυπημένη Κρέμα

Κέικ με Χτυπημένη Κρέμα

Αυτή η τούρτα λέγεται ότι είναι η αγαπημένη του αείμνηστου Αμερικανού τραγουδιστή, Έλβις Πρίσλεϊ. Η τούρτα είναι αρκετά πυκνή και τραγανή από έξω. Από μέσα, είναι μαλακή, υγρή και τρυφερή. Είναι γλυκιά αλλά όχι σε σημείο να γίνεται υπερβολική. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει εξαιρετικά με σάλτσα καραμέλας, φρέσκα φρούτα και φυσικά, αρωματισμένη σαντιγί. 3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο 3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη 6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 3 φλιτζάνια αλεύρι για κέικ, κοσκινισμένο 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας 1/2 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα λεμονιού
Διαφορετικές τεχνικές για τη χρήση φορτιστών κρέμας - Η τεχνική για τη δημιουργία ζεστής αφρού με φορτιστές κρέμας

Διαφορετικές τεχνικές για τη χρήση φορτιστών κρέμας - Η τεχνική για τη δημιουργία ζεστής αφρού με φορτιστές κρέμας

Όπως ίσως γνωρίζετε, μπορείτε να ετοιμάσετε πολλά διαφορετικά πιάτα χρησιμοποιώντας φορτιστές κρέμας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να χρησιμοποιήσετε τους φορτιστές κρέμας. Για παράδειγμα, έχετε πιάτα όπου χρησιμοποιείται ζεστό αφρό αλλά φυσικά και κρύο, παχύ ή χρησιμοποιείτε τους φορτιστές κρέμας για να μαρινάρετε κρέας. Η προσθήκη αφρού μπορεί μερικές φορές να έχει αρκετούς λόγους, πρώτα απ' όλα, η συνταγή φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Αλλά εκτός αυτού, δίνει επίσης στο πιάτο περισσότερη δομή και ισορροπεί τις διαφορετικές γεύσεις. Πρώτα απ' όλα, όταν σχεδιάζετε να αφήσετε τον αφρό sousvide (κενό), κρατήστε στο μυαλό σας τον χρόνο και τη θερμοκρασία και φυσικά τα διάφορα συστατικά. Διότι με αυτή την τεχνική θέλετε να σερβίρετε τον αφρό ζεστό, πρέπει να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Με ορισμένες σάλτσες είναι σημαντικό να μην υπερβείτε τη μέγιστη θερμοκρασία, αυτό μπορεί να προκαλέσει τον αφρό να στερεοποιηθεί ή να σβολιάσει. Μπορείτε να το αποτρέψετε αυτό παχύνοντας λίγο τη σάλτσα.
Η κατάσταση της αγοράς του οξειδίου του αζώτου και πώς να γίνετε διανομέας

Η κατάσταση της αγοράς του οξειδίου του αζώτου και πώς να γίνετε διανομέας

Η αγορά του οξειδίου του νιτρώδους (N2O) είναι σε επέκταση και συνεχείς αλλαγές - Η αγορά του οξειδίου του νιτρώδους (N2O) είναι σε επέκταση και συνεχείς αλλαγές. Η ζήτηση για οξείδιο του νιτρώδους σε διάφορες βιομηχανίες αυξάνεται ραγδαία και, επομένως, η αγορά συνεχίζει να αναπτύσσεται. Σύμφωνα με την Grand View Research, Inc, η εκτίμηση των εσόδων το 2025 ανέρχεται σε 1.470 εκατομμύρια δολάρια, σε σύγκριση με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς των 805,1 εκατομμυρίων δολαρίων το 2016. Αυτό είναι ήδη μια μεγάλη αύξηση, αλλά η αγορά έχει ακόμα πολύ περιθώριο ανάπτυξης και ευκαιρίες για τους καταναλωτές να γίνουν διανομείς οξειδίου του νιτρώδους και να κερδίσουν ένα κομμάτι της πίτας. Η αγορά έχει σημειώσει τόσο τεράστια αύξηση επειδή υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για οξείδιο του νιτρώδους από τις βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, αυτοκινήτων, ηλεκτρονικών και ιατρικής. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική αγορά που περιλαμβάνει πολλές ρυθμίσεις. Και γι' αυτό είναι επίσης πιο δύσκολο για μια νέα επιχείρηση να εισέλθει στην αγορά.
Διανομέας σαντιγί και η λειτουργία του

Διανομέας σαντιγί και η λειτουργία του

Ένας διανομέας σαντιγί είναι ένας διανομέας από αλουμίνιο ή από ατσάλι, που εξαρτάται από τις φιάλες αερίου των 8 γραμμαρίων, ή από τις μεγαλύτερες φιάλες των 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει τη φιάλη και να μετατρέψει αμέσως το αέριο σε υγρό. Μόλις η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίξει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό αναγκάζεται να βγει από το στόμιο λόγω του υψηλού παράγοντα πίεσης, αυξάνοντας τις φυσαλίδες αέρα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, σαντιγί. Πώς φτιάχνεται πραγματικά η σαντιγί σε ένα δοχείο; Για να φτιάξετε σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια παχύρρευστη κρέμα (για χτύπημα). Αυτή η κρέμα έχει μια ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες μεταξύ 27-36%. Ενώ φορτώνετε τον φορτιστή κρέμας N20 στο δοχείο, το N20 διασπάται στο λίπος.
Φορτιστής κρέμας – 640 γραμμάρια – Κύλινδροι

Φορτιστής κρέμας – 640 γραμμάρια – Κύλινδροι

Αποκτήστε 10% περισσότερα N2O σε κάθε κρέμα που αγοράζετε σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας, και χάρη στην αδιάβροχη κρέμα μας μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες χημικές γεύσεις. Η αδιάβροχη κρέμα μας – 640 γραμμάρια νιτροξειδίου Με την κρέμα Exotic Whip, θα αποκτήσετε 10% περισσότερα νιτροξείδια ανά κρέμα. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O ανά κρέμα, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρονται συνήθως στην αγορά. 640 γραμμάρια κρέμας με νιτροξείδιο Με την κρέμα 640g, θα αποκτήσετε 10% περισσότερα νιτροξείδια ανά κρέμα. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O ανά κρέμα, αντί για τα 580 γραμμάρια που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας. Καμία χημική επίγευση Χάρη στη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας, η γεύση που επιλέγετε για την κρέμα Exotic Whip θα είναι απλώς τέλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κρέμες μας δεν έχουν ραφές. Ως αποτέλεσμα, η πιθανότητα δυσάρεστων χημικών υπονοούμενων γεύσης είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Μους λεμονιού

Μους λεμονιού

Για μια νόστιμα φρέσκια ολοκλήρωση μιας ευχάριστης ιταλικής βραδιάς, αυτή η μους λεμονιού είναι η ιδανική αντικατάσταση για το τυπικό ποτό μετά το δείπνο. 2 αυγά 40 γρ ζάχαρη 100 ml (σπιτική) κρέμα σαντιγί 50 ml λικέρ λεμονιού (limoncello) 1 λεμόνι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη 20 γρ φιστίκια Συσκευή κρέμας Σιφόν κρέμας Ξεκινήστε χτυπώντας τους κρόκους των αυγών, τη ζάχαρη και την τριμμένη φλούδα λεμονιού μέχρι να σφίξουν. Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα υλικά σχηματίζουν μια ωραία αέρινη μάζα μαζί. Στη συνέχεια, στύψτε το λεμόνι και ζεστάνετέ το ελαφρώς. Προσθέστε αυτόν τον χυμό στο μείγμα αυγών και ανακατέψτε απαλά. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε τα ασπράδια των αυγών, σε συνδυασμό με τη ζάχαρη άχνη, για να σχηματίσετε μια ολόκληρη αφρώδη μάζα ασπραδιού. Στη συνέχεια, προσθέστε το λικέρ λεμονιού στο μείγμα αυγών/λεμονιού. Και μετά ανακατέψτε την κρέμα σαντιγί και την αφρώδη μάζα ασπραδιού, μέχρι να γίνουν ένα.
Πέρλες Γεύσης Καρπούζι - Πέρλες Γεύσης

Πέρλες Γεύσης Καρπούζι - Πέρλες Γεύσης

Η αναζωογονητικά γλυκιά γεύση του Wavey Watermelon συνδυάζεται τέλεια με γλυκές, ξινές και πικρές γεύσεις. Γευστικές μπάλες καρπουζιού – 10 τεμάχια Η αναζωογονητικά γλυκιά γεύση του Wavey Watermelon συνδυάζεται τέλεια με γλυκές, ξινές και πικρές γεύσεις. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τον αφρό στη φρουτογαζπάτσο σας, και φυσικά είναι επίσης τέλειο για το κοκτέιλ σας με καρπούζι και μέντα ή την σχεδιασμένη Pina Colada σας. Καμία χημική γεύση Μαζί με την αδιάκοπη τεχνολογία κυλίνδρων μας, μπορείτε να απολαύσετε τη γεύση ανανά στο έπακρο χωρίς να ανησυχείτε για χημική επίγευση. Περισσότερη χωρητικότητα Οι κύλινδροι μας, που χρησιμοποιούνται μαζί με τις γευστικές μπάλες, έχουν 10% περισσότερη χωρητικότητα από όλους τους άλλους κυλίνδρους στην αγορά.
Σύκα με μους γκοργκονζόλα

Σύκα με μους γκοργκονζόλα

L’estate è quasi finita, il che significa che possiamo ricominciare a preoccuparci del Natale. E soprattutto, cosa fare per la cena di Natale? Abbiamo la soluzione italiana perfetta per voi Fichi con mousse di gorgonzola. 3 fichi freschi – 75 gr di gorgonzola – 100 ml di panna montata – Caricatore di crema – Sifone per panna montata Iniziare a montare il gorgonzola, questo sarà più facile dopo che è stato a temperatura ambiente per un po’. Assicuratevi che il gorgonzola sia montato fino a renderlo cremoso. Più a lungo si batte, più cremoso diventerà il gorgonzola. Aggiungete la panna da montare a questo e mescolate fino a che non diventa cremoso e la vostra bocca inizia ad avere l’acquolina. Aggiungete la crema al vostro sifone di panna montata e, usando una cartuccia di panna montata, versate un bel blob in una ciotola sottile. Aggiungete un quarto di fico fresco a questo, voilà, bon appetit!
Πέρλες γεύσης ανανά - Πέρλες γεύσης

Πέρλες γεύσης ανανά - Πέρλες γεύσης

Δώστε στα κοκτέιλ, τις σάλτσες και την σαντιγί μια γεύση που θα σας μεταφέρει στην παραλία των ονείρων σας. Πέρλες γεύσης ανανά – 10 κομμάτια Ένα νόστιμο άγγιγμα από γλυκό ώριμο ανανά, δεν σας τρέχουν τα σάλια; Με το Pretty Pineapple θα δώσετε στα κοκτέιλ, τις σάλτσες και την σαντιγί μια γεύση που θα σας μεταφέρει στην παραλία των ονείρων σας. Χωρίς χημικά υπολείμματα Με την τεχνολογία μας από κυλίνδρους χωρίς ενώσεις, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση του ανανά, χωρίς να ανησυχείτε για κανένα χημικό υπόλειμμα. Μεγαλύτερη χωρητικότητα Χρησιμοποιώντας τους μαζί με τις πέρλες γεύσης, οι κύλινδροι μας έχουν 10% μεγαλύτερη χωρητικότητα από τους υπόλοιπους κυλίνδρους της αγοράς. Pleasure Passion Fruit (φρούτο του πάθους) Με την αποκλειστική πικρή νότα της γεύσης μας Pleasure Passion Fruit, θα δώσετε μια απίστευτη γεύση στα παγωτά σας, στη σάλτσα μπάρμπεκιου για σαλάτα και στον αφρό του mojito, caipirinha ή martini.
Κρατάει η σαντιγί σε σιφόνι κρέμας;

Κρατάει η σαντιγί σε σιφόνι κρέμας;

Η κρέμα σαντιγί μπορεί να διατηρηθεί στον σιφόν μέχρι 10 ημέρες στο ψυγείο. Για να την ξαναχρησιμοποιήσετε, αρκεί να κουνήσετε δυνατά τον σιφόν μερικές φορές. Αν θέλετε η υφή να είναι πιο παχιά, μπορείτε να προσθέσετε μια δεύτερη κασέτα, αλλά αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε έναν σιφόν σαντιγί; Η πραγματικότητα είναι ότι η κρέμα σαντιγί για τα επιδόρπια μπορεί να φαίνεται απλή, και στην πραγματικότητα, είναι. Φυσικά, είναι πιο εύκολο για εκείνους που έχουν συνηθίσει να χειρίζονται αυτόν τον τύπο συσκευής. Η πρώτη φορά μπορεί να είναι περίπλοκη και είναι σημαντικό να έχετε κάποιες βασικές γνώσεις πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο κουζίνας. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός σιφόν σαντιγί στη εστίαση.
24x Φορτιστής κρέμας – 640 γραμμάρια - Κύλινδροι

24x Φορτιστής κρέμας – 640 γραμμάρια - Κύλινδροι

Αποκτήστε 10% περισσότερα N2O σε κάθε φιάλη που αγοράζετε σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας, και χάρη στις αδιάβροχες φιάλες μας μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες χημικές γεύσεις. Κατασκευαστές κρέμας – 24x 640 γραμμάρια N2O 10% περισσότερα αέρια N2O ανά φιάλη, συνολικά 640g N2O σε σύγκριση με τα 580g που προσφέρονται συνήθως. 640 γραμμάρια καθαρού N2O 640g N2O σε μία μόνο φιάλη, ισοδύναμο με 80 μεμονωμένα κατασκευαστές κρέμας, καθώς και 10% περισσότερα N2O σε σύγκριση με τους κανονικούς κατασκευαστές κρέμας των 580g στην αγορά. Καμία χημική επίγευση Οι φιάλες μας είναι όλες αδιάβροχες, χάρη σε αυτό η συνηθισμένη χημική επίγευση είναι ανύπαρκτη και μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές εξωτικές γεύσεις των γευστικών μας σφαιρών στο μέγιστο.
Σύκα με μους γκοργκονζόλα

Σύκα με μους γκοργκονζόλα

Το καλοκαίρι σχεδόν τελείωσε, που σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να ανησυχούμε ξανά για τα Χριστούγεννα. Και κυρίως, τι να κάνουμε για το χριστουγεννιάτικο δείπνο; Έχουμε την τέλεια ιταλική λύση για εσάς: Σύκα και μους γκοργκοντζόλα. Λίστα υλικών 3 φρέσκα σύκα 75 γρ γκοργκοντζόλα 100 ml κρέμας σαντιγί Φορτιστής κρέμας Σιφόν κρέμας σαντιγί Ξεκινήστε χτυπώντας τη γκοργκοντζόλα, θα είναι πιο εύκολο αφού την αφήσετε σε θερμοκρασία δωματίου για λίγο. Βεβαιωθείτε ότι η γκοργκοντζόλα είναι χτυπημένη μέχρι να γίνει κρεμώδης. Όσο περισσότερο χτυπάτε, τόσο πιο κρεμώδης θα είναι η γκοργκοντζόλα. Προσθέστε την κρέμα σαντιγί και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρεμώδης και να σας ανοίξει την όρεξη. Προσθέστε την κρέμα στο σιφόν σας και, χρησιμοποιώντας μια κασέτα κρέμας σαντιγί, φτιάξτε μια όμορφη μπάλα σε ένα κομψό μπολ. Προσθέστε ένα κομμάτι φρέσκου σύκου, να 'στε καλά, καλή όρεξη!
Μικρός και μιας χρήσης

Μικρός και μιας χρήσης

Οι πιο γνωστοί κύλινδροι είναι μακροί και μικροί και έχουν κυλινδρικό σχήμα. Συνήθως πωλούνται σε σετ των 50, 24 και 10 τεμαχίων. Αν τους αγοράσετε χονδρικά ή σε μεγάλες ποσότητες, μπορείτε να εξοικονομήσετε κόστος. Αν ποτέ βρεθείτε στην ανάγκη να αγοράσετε ποιοτικούς φορτιστές κρέμας, πρέπει να γνωρίζετε τα κριτήρια που πρέπει να πληροί το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε. Ποιοτικοί φορτιστές κρέμας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμο χάλυβα και δεν διαρρέουν. Ενδιαφέρον είναι ότι δεν έχουν και ημερομηνία λήξης. Μια φιάλη περιέχει περίπου 8 γραμμάρια N2O, που είναι αρκετά για μια καλή φόρτιση. Έτσι, αν επιλέξετε τους φορτιστές που παρουσιάζονται εδώ, φροντίστε να πληρούν όλους τους αναφερόμενους παραμέτρους.
Εξωτικές Γεύσεις Για Το Φορτιστή Κρέμας Σας

Εξωτικές Γεύσεις Για Το Φορτιστή Κρέμας Σας

Πιστό στο όνομά του, το Exotic Whip cream charger είναι μάλλον εξωτικό με πολλούς τρόπους. Για αρχή, το μέγεθος των κυλίνδρων N2O είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλους κυλίνδρους N2O στην αγορά. Ενώ άλλοι κύλινδροι N2O περιέχουν γενικά 580g οξειδίου του αζώτου, οι φορτιστές Exotic Whip είναι γεμάτοι με 10% περισσότερη οξείδιο του αζώτου, με συνολική χωρητικότητα 640g. Οι μικροί φορτιστές κρέμας αγοράζονται γενικά σε χονδρική, έτσι μπορείτε να γλιτώσετε την ταλαιπωρία του να αλλάζετε συνεχώς φορτιστές κρέμας, καθώς και να αποκτήσετε 10% περισσότερη οξείδιο του αζώτου με τον φορτιστή κρέμας Exotic Whip. Αλλά πέρα από το μέγεθός του, ο φορτιστής μας έχει μια άλλη ειδικότητα που τον καθιστά ένα από τα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά του. Ο φορτιστής κρέμας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τις ειδικές μας μπάλες γεύσης που μπορούν να προστεθούν εύκολα στον φορτιστή κρέμας που χρησιμοποιείτε για να προετοιμάσετε τις γαστρονομικές σας δημιουργίες. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τρεις μοναδικές και εξωτικές γεύσεις: Pleasure Passion Fruit, Wavey Watermelon και Pretty Pineapple.
Χρήση του σιφονιού κρέμας στη βιομηχανία τροφίμων

Χρήση του σιφονιού κρέμας στη βιομηχανία τροφίμων

Στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, ο σιφώνας για κρέμα είναι ένα από τα προϊόντα που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία με την πάροδο των χρόνων, καθώς μας επιτρέπει να κάνουμε διάφορους τύπους μαγειρικών παρασκευών. Αν δεν τον χρησιμοποιείτε ακόμα στην επιχείρησή σας, σας προσκαλούμε να τον γνωρίσετε. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του σιφώνα για κρέμα στη βιομηχανία τροφίμων. Στον τομέα των τροφίμων, συναντάμε τη χρήση εργαλείων, προϊόντων ή μικρών ηλεκτρικών συσκευών που πριν από μερικά χρόνια μπορεί να φαίνονταν αδιανόητα. Ωστόσο, οι τάσεις εμφανίζονται συχνά και είναι σημαντικό να εξελισσόμαστε, να είμαστε ενημερωμένοι και να προσφέρουμε καινοτομίες στους πελάτες. Ένα από αυτά τα βασικά εργαλεία στην κουζίνα σήμερα είναι ο σιφώνας για κρέμα. Πρόκειται για ένα προϊόν με πολλές δυνατότητες, καθώς ο σιφώνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή κρεμών και αφρών, τόσο για τα κυρίως πιάτα όσο και για τα επιδόρπια, και γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλής.
6x Φορτιστής Κρέμας – 640 Γραμμάρια – Κύλινδροι

6x Φορτιστής Κρέμας – 640 Γραμμάρια – Κύλινδροι

Αποκτήστε 10% περισσότερη N2O με κάθε κρέμα που αγοράζετε σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές μας, και χάρη στους αδιάβροχους κρεματικούς φορτιστές μας μπορείτε να πείτε αντίο σε δυσάρεστες χημικές γεύσεις. Κρεματικοί Φορτιστές – 6x 640 γραμμάρια N2O 10% περισσότερος οξείδιο του αζώτου ανά κρέμα, συνολικά 640g N2O σε αντίθεση με τα συνήθως προσφερόμενα 580g. 640 γραμμάρια οξειδίου του αζώτου 640g N2O σε έναν μόνο κρεματικό φορτιστή, ισοδύναμο με 80+ μεμονωμένους κρεματικούς φορτιστές, καθώς και 10% περισσότερη N2O σε σύγκριση με τους κανονικούς κρεματικούς φορτιστές 580g στην αγορά. Καμία χημική επίγευση Οι κρεματικοί φορτιστές μας είναι όλοι αδιάβροχοι, χάρη σε αυτό η συνήθης χημική επίγευση είναι ανύπαρκτη και μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές εξωτικές γεύσεις των γευστικών μας σφαιριδίων στο έπακρο. Αξιοποιήστε στο έπακρο τον κρεματικό σας φορτιστή αναμειγνύοντάς τον με ένα από τα μοναδικά, εξωτικά γευστικά σφαιρίδια μας.
Ρυθμιστής πίεσης - Κυλινδρική φιάλη N2O

Ρυθμιστής πίεσης - Κυλινδρική φιάλη N2O

Με τον ρυθμιστή πίεσης Exotic Whip, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ρυθμίσετε την πίεση του φορτιστή κρέμας σας σε λίγα δευτερόλεπτα.
Τούρτα με χτυπημένη κρέμα και σοκολάτα

Τούρτα με χτυπημένη κρέμα και σοκολάτα

Καμία λίστα με τούρτες με σαντιγί δεν είναι πλήρης χωρίς την προσθήκη μιας επιλογής σοκολάτας. Αυτή η τούρτα σοκολάτας με πλούσια σαντιγί έχει μια εξαιρετικά νόστιμη, τρυφερή και απαλή βάση με μια κρεμώδη γέμιση που την κάνει αφράτη, ελαφριά και εξαιρετικά νόστιμη. Η πραγματική μαγεία αυτής της τούρτας σοκολάτας βρίσκεται στη σαντιγί της. Αν πρόκειται να ετοιμάσετε την τούρτα στο σπίτι, χρησιμοποιήστε φορτιστές σαντιγί N20 των 8 γρ. για να δημιουργήσετε μια κρέμα επαγγελματικού επιπέδου ως γέμιση της τούρτας. Λίστα υλικών 2 Dump Cake από την προηγούμενη μέρα, ψημένα σε 2 στρογγυλές φόρμες 8 ιντσών 2 πίντες κρέμας για σαντιγί 1/4 φλιτζανιού ζάχαρη ζαχαροπλαστικής 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Σιφόνι κρέμας - Κάψουλες κρέμας

Σιφόνι κρέμας - Κάψουλες κρέμας

Με τον αφρό κρέμας Exotic Whip μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ψεκάσετε νόστιμη φρέσκια σαντιγί στα γλυκά και τις τούρτες σας.
Φορτιστής Κρέμας – 640 Γραμμάρια Κάψουλα Νιτροξειδίου - Φορτιστές Κρέμας

Φορτιστής Κρέμας – 640 Γραμμάρια Κάψουλα Νιτροξειδίου - Φορτιστές Κρέμας

Αποκτήστε 10 % περισσότερα N2O σε κάθε κύλινδρο, σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα που προσφέρονται από τους ανταγωνιστές μας. Χάρη στους κυλίνδρους μας χωρίς ενώσεις, μπορείτε να πείτε αντίο στις δυσάρεστες χημικές γεύσεις. Φορτιστής Κρέμας – 640 γραμμάρια Φιάλη Οξειδίου του Αζώτου Με το Exotic Whip, αποκτάτε 10 % περισσότερα αέρια σε κάθε κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που συνήθως προσφέρονται στην αγορά. 640 Γραμμάρια καθαρού N2O Με τον κύλινδρο χωρίς υπολείμματα γεύσης, αποκτάτε 10 % περισσότερα αέρια σε κάθε κύλινδρο. Αυτό σημαίνει 640 γραμμάρια καθαρού N2O, αντί για τα 580 γραμμάρια που συνήθως προσφέρουν οι ανταγωνιστές μας. Δεν υπάρχει χημική επίγευση Χάρη στη μοναδική διαδικασία παραγωγής μας, η γεύση που θα επιλέξετε για το Exotic Whip σας θα είναι τέλεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι κυλίνδροι μας δεν έχουν ραφές. Το αποτέλεσμα είναι ότι η πιθανότητα να γευτείτε μια δυσάρεστη χημική επίγευση σχεδόν εξαφανίζεται.
Πάστα από συκώτι κοτόπουλου

Πάστα από συκώτι κοτόπουλου

Αυτή η συνταγή είναι απίστευτα απλή (φυσικά, με τις φιάλες N2O) και είναι μια ιδανική αλμυρή τροφή για άτομα που θέλουν να απολαύσουν κάτι νόστιμο, αλλά δεν έχουν πολύ χρόνο να περάσουν στην κουζίνα. Χρειάζεται λιγότερο από μισή ώρα για να την προετοιμάσετε και σερβίρει περίπου 8 έως 10 άτομα σε μπισκότα Graham. Μπορείτε επίσης να την ψύξετε για έως και 4 ημέρες χωρίς να υποβαθμιστεί. Το αέριο νιτροξείδιο από τον φορτιστή κρέμας στην πρωτοξείδιο του αζώτου στην πραγματικότητα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της, οπότε φορτίστε το πριν το αποθηκεύσετε. 250 γραμμάρια καθαρισμένων και πλυμένων συκωτιών κοτόπουλου 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό Μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι Αλάτι 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 100 ml διπλής κρέμας 23 σακουλάκια μπισκότων Graham ή τρίγωνα φρυγανισμένου ψωμιού Ζελέ από κόκκινες σταφίδες (προαιρετική γαρνιτούρα) Στραγγισμένες κάπρες Καθαρίστε τα ολόκληρα συκώτια κοτόπουλου και κρατήστε τα στην άκρη.
Φιάλες Νιτροξειδίου

Φιάλες Νιτροξειδίου

Πού να αγοράσετε Φιάλες Οξειδίου του Νιτρώδους; Τι είναι το N2O; Ας διευκρινίσουμε σύντομα όλες τις απορίες σας! Φιάλες Οξειδίου του Νιτρώδους – Πού να Αγοράσετε Όταν μιλάμε για τις φιάλες οξειδίου του νιτρώδους, πρέπει να αναφέρουμε το κύριο συστατικό τους, το N2O. Τι είναι το N2O; και πού να αγοράσετε N2O; Μην χάσετε τον παρακάτω οδηγό όπου σας εξηγούμε τι είναι αυτοί οι κύλινδροι και πού να τους αγοράσετε στην καλύτερη τιμή. Τι είναι οι φιάλες οξειδίου του νιτρώδους; Μια φιάλη οξειδίου του νιτρώδους είναι μια δεξαμενή που περιέχει N2O. Χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς στον τομέα της ζαχαροπλαστικής ή της μαγειρικής, και επιτρέπει τη δημιουργία διαφόρων παρασκευών με επαγγελματικά αποτελέσματα. Επομένως, πρόκειται για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται μαζί με έναν αφρό και είναι πολύ βολικό για το μαγείρεμα και την παρασκευή γλυκών που προσφέρουν διαρκή αποτελέσματα. Για παράδειγμα, μεταξύ των πλεονεκτημάτων του, τονίζουμε ότι το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί έως και 10 ημέρες στο ψυγείο και προσφέρει πολύ υψηλούς όγκους παραγωγής.
Αφρός από αυγόλιθο

Αφρός από αυγόλιθο

Και τέλος, μια σύγχρονη εκδοχή μιας παλιάς συνταγής, οικείας στους περισσότερους παππούδες και γιαγιάδες. Με αυτό το espuma από αυγό, δείχνετε στην παλιά φρουρά ότι δεν ήταν όλα καλύτερα πριν. Λίστα υλικών 300ml αυγό 200ml κρέμα Φορτιστής κρέμας Σιφόνι κρέμας σαντιγί Χτυπήστε το αυγό και την κρέμα μαζί μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέστε αυτό το μείγμα στη σύριγγα σαντιγί και αφήστε την να ξεκουραστεί στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε το αυγό, είναι σημαντικό να ανακινήσετε καλά τη σύριγγα σαντιγί ώστε τα υγρά να αναμειχθούν καλά. Ρίξτε δύο καψούλες κρέμας σαντιγί στη σύριγγα σαντιγί ώστε να μπορείτε να την σερβίρετε με την κατάλληλη πίεση και αερισμό. Συνοδευόμενο με μια καλή κούπα καφέ και ένα τοπικό μπισκότο, είναι το τέλειο απογευματινό σνακ.
Χρήση του σιφονιού κρέμας στη βιομηχανία τροφίμων

Χρήση του σιφονιού κρέμας στη βιομηχανία τροφίμων

Στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, ο σιφών για κρέμα είναι ένα από τα προϊόντα που έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία με την πάροδο των χρόνων, καθώς μας επιτρέπει να κάνουμε διάφορους τύπους μαγειρικών παρασκευών. Αν δεν τον χρησιμοποιείτε ακόμα στην επιχείρησή σας, σας προσκαλούμε να τον γνωρίσετε. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση του σιφώνα για κρέμα στη βιομηχανία τροφίμων. Στον τομέα των τροφίμων, συναντάμε τη χρήση εργαλείων, προϊόντων ή μικρών ηλεκτρικών συσκευών που πριν από μερικά χρόνια μπορεί να φαίνονταν αδιανόητα. Ωστόσο, οι τάσεις αναδύονται συχνά και είναι σημαντικό να εξελισσόμαστε, να είμαστε ενημερωμένοι και να προσφέρουμε καινοτομίες στους πελάτες. Ένα από αυτά τα βασικά εργαλεία στην κουζίνα σήμερα είναι ο σιφών για κρέμα. Πρόκειται για ένα προϊόν με πολλές δυνατότητες, καθώς ο σιφών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή κρεμών και αφρών, τόσο για τα κυρίως πιάτα όσο και για τα επιδόρπια, και γι' αυτό είναι τόσο δημοφιλής.
Διανομείς Κρέμας – Espuma - Espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης

Διανομείς Κρέμας – Espuma - Espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης

Η Espumas είναι μια αφράτη έκρηξη γεύσης. Ο τέλειος κρέμας σιφόνι Espumas δημιουργεί νόστιμες μικρές αφρούς και καπέλα από βότανα, ραπανάκι ή κάρυ σε ελάχιστο χρόνο. Αλλά και οι γλυκές παραλλαγές είναι παιχνιδάκι με τη σωστή συσκευή espuma. Γλυκά όνειρα από ανανά, καρύδα ή ακόμα και σμέουρα θα μαγέψουν κάθε καλεσμένο που προσκαλείτε στο τραπέζι. Τι είναι όμως η espuma; Η λέξη προέρχεται από την ισπανική γλώσσα και δεν σημαίνει τίποτα άλλο από αφρό. Και ακριβώς αυτό, με την ασύγκριτη υφή του, παρασκευάζεται με μια συσκευή Espuma σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιήστε τον διανομέα κρέμας Espumas μία φορά για να δημιουργήσετε ελαφριές δημιουργίες από τυρί κατσίκας. Οι συνταγές του κρέμας σιφόν παρέχουν μια ποικιλία διαφορετικών ιδεών για τη χρήση του σιφόν Espumas. Ο Isi Gourmet Whip επιτρέπει την αφράτη γεύση των φαγητών σας. Αυτό που παλαιότερα θεωρούνταν εξαιρετικά χρονοβόρο και συχνά απαιτούσε πολύ χρόνο, γίνεται σε λίγα λεπτά με τον Gourmet Whip. Η διαδικασία προέρχεται από τις ΗΠΑ και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον διάσημο μιξολόγο D. Arnold.
Βοήθεια για τον διανομέα σαντιγί

Βοήθεια για τον διανομέα σαντιγί

Σε περίπτωση που δεν βγαίνει τίποτα από τον διανομέα κρέμας όταν πατάτε τον διακόπτη, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι η βαλβίδα κεφαλής έχει σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Αντικαταστήστε τη βαλβίδα κεφαλής στον διανομέα κρέμας και δείτε αν αυτό λύνει το πρόβλημα. Κρέμα σαντιγί που βγαίνει από την άκρη κατά τη φόρτιση του διανομέα; Αυτό κυρίως υποδηλώνει ότι η βαλβίδα στην κορυφή του διανομέα είναι σπασμένη ή κοντά στο να σπάσει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα. Κρέμα σαντιγί που απελευθερώνεται σε υγρή μορφή και όχι ως σφιχτή κρέμα. Ελέγξτε να βεβαιωθείτε ότι η κρέμα που χρησιμοποιείτε έχει επαρκώς υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, γενικά, η κρέμα χτυπήματος και πάχυνσης πρέπει να έχει ποσοστό λιπαρών 32%. Το αέριο οξείδιο του αζώτου θα χάσει την έντασή του μετά από 5+ χρόνια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε νέες ή πιο ενημερωμένες κάψουλες κρέμας N2O, κατά προτίμηση μεγαλύτερους κυλίνδρους όπως 580 γραμμάρια ή 640 γραμμάρια κάψουλες κρέμας. Βεβαιωθείτε ότι ανακινείτε το δοχείο πριν από τη χρήση.
Τροφίμων ποιότητας

Τροφίμων ποιότητας

Το N2O τροφίμων είναι ένα οξείδιο του αζώτου που, όπως μπορεί να μαντέψετε, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και επομένως έχει την κατάλληλη ποιότητα γι' αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η μορφή οξειδίου του αζώτου είναι καθαρισμένη και έχει επίπεδο καθαρότητας 99,7%. Το οξείδιο του αζώτου τροφίμων (N2O) χρησιμοποιείται σε φορτιστές κρέμας, μεταξύ άλλων. Αυτό το αέριο μπορεί να πωληθεί σε φορτιστές κρέμας και να εισαχθεί στον σιφόνι κρέμας, ή μέσω των επίσης γνωστών κασετών κρέμας. Το οξείδιο του αζώτου (N2O) μπορεί να αναμειχθεί καλά με τις λιπαρές ουσίες που προστίθενται στον σιφόνι κρέμας για να παραχθεί μια μους, κρέμα ή χτυπημένη κρέμα. Εκτός από αυτό το πλεονέκτημα, το πλεονέκτημα του οξειδίου του αζώτου (N2O) στη βιομηχανία τροφίμων είναι επίσης ότι το οξείδιο του αζώτου έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Και γι' αυτό, η χτυπημένη κρέμα παραμένει καλή για έως και 10 ημέρες στο ψυγείο. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι με την ίδια ποσότητα κρέμας, σε συνδυασμό με το οξείδιο του αζώτου (N2O), ο συνολικός όγκος αυξάνεται τέσσερις φορές περισσότερο.
Μεγάλο και ανθεκτικό

Μεγάλο και ανθεκτικό

Το άλλο κρεμαγιέρα που θα συζητήσουμε τώρα είναι πολύ μεγαλύτερο και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερο από το μικρότερο αντίστοιχό του, εκτός από το μέγεθος. MagicWhip, ExoticWhip, FAST GAS κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε αν αποφασίσετε να γεμίσετε τον αφρό σας με ένα μεγαλύτερο κρεμαγιέρα. Η χωρητικότητα αυτών των κρεμαγιέρων κυμαίνεται από 580 γρ. έως 640 γρ. και σας γλιτώνει από την συνεχόμενη αναγκαία αναγόμωση αερίου στον κάδο σας. Έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη μέγιστη χωρητικότητα του αφροποιητή σας, και αυτό σε μία μόνο προσπάθεια. Αυτό θα το διαπιστώσετε όταν συνδέσετε τον σωλήνα πλήρωσης του κρεμαγιέρα σας με τον αφροποιητή σας. Και ο παράγοντας χρόνου είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικός. Δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα. Τα μεγαλύτερα κρεμαγιέρες είναι γνωστά ότι μειώνουν τον χρόνο αναγόμωσης κατά σχεδόν 50% και είναι εξίσου αποτελεσματικά με 70 παραδοσιακά κρεμαγιέρες.
Πώς να γίνετε διανομέας οξειδίου του αζώτου

Πώς να γίνετε διανομέας οξειδίου του αζώτου

Η αγορά του διξυγόνου αναπτύσσεται ραγδαία, καθώς η ζήτηση αυξάνεται - Η αγορά του διξυγόνου αναπτύσσεται ραγδαία, καθώς η ζήτηση αυξάνεται. Θέλετε να εισέλθετε στην αγορά, αλλά δεν ξέρετε πώς; Σας αναφέρουμε μερικά πράγματα. Γιατί η αγορά του διξυγόνου αναπτύσσεται τόσο γρήγορα; Σε διάφορους τομείς, το διξυγόνο χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο. Ιδιαίτερα στην αγορά τροφίμων και ποτών παρατηρείται μεγάλη αύξηση, που οφείλεται στη μοριακή κουζίνα, αλλά και η ιατρική αγορά αναπτύσσεται. Προσφορά διξυγόνου Δεδομένου ότι η ζήτηση είναι μεγάλη, δεν λείπει και η προσφορά. Οι περισσότερες μάρκες έχουν ήδη τα δικά τους κανάλια διανομής, γεγονός που δυσκολεύει την είσοδο νέων μαρκών στην αγορά. Νέες εταιρείες και προϊόντα γίνονται ολοένα και πιο παράξενα, προκειμένου να εισέλθουν καλά στην αγορά, και επιπλέον η αγορά θεωρείται επίσης κερδοφόρα. Πώς θα πρέπει λοιπόν να ξεκινήσετε; Σκέφτεστε να εισέλθετε στην αγορά; Τότε θα πρέπει να σκεφτείτε καλά τα παρακάτω σημεία.
Βοήθεια για τον διανομέα σαντιγί

Βοήθεια για τον διανομέα σαντιγί

Γιατί ο διανομέας κρέμας μου δεν απελευθερώνει τίποτα; Αν δεν βγαίνει τίποτα από τον διανομέα κρέμας όταν πατάτε το διακόπτη, είναι πολύ πιθανό ότι η βαλβίδα στην κορυφή έχει σταματήσει να λειτουργεί σωστά. Αντικαταστήστε τη βαλβίδα του διανομέα κρέμας και δείτε αν αυτό λύνει το πρόβλημα. Βγαίνει κρέμα σαντιγί από το ακροφύσιο όταν φορτώνετε τον διανομέα; Αυτό συνήθως υποδηλώνει ότι η βαλβίδα στην κορυφή του διανομέα είναι σπασμένη ή έτοιμη να σπάσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τη βαλβίδα. Η κρέμα σαντιγί απελευθερώνεται σε υγρή μορφή, και όχι σε σφιχτή κρέμα. Ελέγξτε ότι η κρέμα που χρησιμοποιείτε είναι αρκετά πλούσια σε λιπαρές ουσίες. Γενικά, η κρέμα χτυπητή και η κρέμα πάχυνσης θα πρέπει να έχουν ποσοστό λιπαρών ουσιών 32%.